SON DAKİKA



Haber > Spor > Afrika'dan geldier formayı giydiler

Afrika'dan geldier formayı giydiler

08 Şubat 2015 Pazar - 08:22




Karadeniz ekibinde Afrika Kupası'ndan perşembe günü dönen Medjani ile Constant, ayaklarının tozuyla 3 gün sonra Fenerbahçe maçına çıktı. İki isim de 9





Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, Ekvator Ginesi’ndeki Afrika Uluslar Kupası’ndan Türkiye’ye, perşembe günü dönen Cezayirli Carl Medjani ve Gineli Kevin Constant ile cezası biten Yusuf Erdoğan’a Fenerbahçe karşısında ilk 11’de görev verdi. Kayseri Erciyes maçında forma giyen ancak sakatlığı sebebiyle bu karşılaşmada oynayamayan Bosingwa’nın yerine, Salih Dursun, sol bekte de Yusuf Erdoğan, yer aldı. Ancak Yusuf’un bölgesini Gökhan Gönül iyi kullanınca, Yanal, 36’da Sefa’yı çıkartıp, İshak’ı sola, Yusuf’u da sağ kanata koydu. Sahaya kaptan olarak çıkan Özer Hurmacı ile Mehmet Ekici, Erkan Zengin’le birlikte hücumu yönlendiren oyuncular olarak yer alırken, ikinci yarıda Özer çıktı, kaptanlık Yusuf’a geçti. Ama sonrasında O da, yerini Yatabare’ye bırakınca, bu kez kaptanlık pazubandını Aykut Demir taktı. Böylece zorlu 90 dakikada, Trabzon’da 3 kişi kaptanlık yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap