SON DAKİKA



Haber > Spor > Advocaat köstebeği arıyor

Advocaat köstebeği arıyor

18 Ekim 2016 Salı - 14:25




Sarı-Lacivertlilerin Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, yönetimden sözleşmesini basına sızdıran kişinin bulunmasını istedi.





Fenerbahçe, Kadıköy'de Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kalıp şampiyonluk yarışından bir adım daha uzaklaşırken, maçtan sonra en çok konuşulan konu, teknik direktör Advocaat'ın milli maç arasındaki 1 haftayı ülkesi Hollanda'da geçirmesiydi. Sarı-Lacivertli çalıştırıcı, basın toplantısında bunun hatırlatılması üzerine, "Aralarda Hollanda'ya gitmeye devam edeceğim. Kontratımda yazılı olmasa gitme izni vermezlerdi. Kulübümüz daha iyisini bulabilirse, hemen yarın onunla devam edebilirler" demişti. Bu sözler yönetimde büyük rahatsızlığa yol açarken, Advocaat'ın da sözleşmesinde yazılı olan, "Milli aralarda ülkesine gidebilir" maddesinin basına sızdırılmasından büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Bunu yapanı adeta "düşman" ilan eden 69 yaşındaki çalıştırıcının yardımcılarına dert yandığı belirtilirken, "O köstebeği bulunca, 'Sen bizim düşmanımız mısın? Fenerbahçe'nin başarısızlığını mı istiyorsun?' diye soracağım" dediği ifade edildi. Yönetimin de şimdi bu köstebeği aradığı vurgulandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap