SON DAKİKA



Haber > Spor > Adrian’dan ‘alın’ çağrısı

Adrian’dan ‘alın’ çağrısı

31 Mayıs 2017 Çarşamba - 11:27




Polonyalı orta saha,Trabzonspor'a geri dönmek istiyor. İki sezon önce 3 milyon 200 bin euro’ya satılan ve şu anda boşta olan Adrian, “Trabzon gel ders





Bordo-mavili kulübün iki sezon önce 3 milyon 200 bin euro'ya Al Nasr takımına sattığı orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski son olarak formasını giydiği Al Sharjah tarafından serbest bırakıldı. Devre arasında Trabzonspor'a dönmesi gündemde olan 30 yaşındaki Polonyalı yıldız, yeniden bordo-mavili formayı giymeye hazır olduğunu ileterek, "Trabzonspor'u özledim ve davet ederlerse kabul ederim" dedi.

115 MAÇTA 20 GOL ATMIŞTI

Adrian, Karadeniz ekibi ile çıktığı 115 maçta 20 gol atmış, 29 da asist yapmış, etkili ve şık futboluyla göz doldurmuştu. Şimdi Trabzonspor yönetimin bu konuda herhangi bir adım atmayacağı merak ediliyor. Sharjah ile 18 maçta 3 gol kaydeden Adrian, Polonya Milli Takımı'nın formasıyla 40 karşılaşmada fileleri 3 kez sarstı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap