SON DAKİKA



Haber > Spor > Adım adım Galatasaray’a

Adım adım Galatasaray’a

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 11:52




Günlerdir Oumar Niasse transferini bitirmeye çalışan Galatasaray, pazarlıklarda büyük yol almıştı. İngilizlerin Senegalli golcüyü kamp kadrosuna almam





Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş ile 13 Ağustos’ta oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına kadar transferlerin yetişmesinin şart olduğunu belirtmişti. Bunun üzerine yönetim daha etkin bir şekilde çalışmalarını yürütme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, geçen günlerde Everton ile Oumar Niasse pazarlığı yapmıştı. İngiliz kulübü, transfer görüşmelerini ağırdan almış ancak yönetim Senegalli oyuncuyu kiralamak için ısrarcı tavrını sürdürmüştü.

Tüm bu gelişmeler sürerken, ‘ada’dan gelen flaş haber Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. İngilizler, Niasse’ı kadro dışı bırakarak Almanya kampına götürmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Everton’a 1.5 milyon Euro kiralama bedeli teklif etmiş ve İngilizler zaman istemişti. Senegalli oyuncunun “Galatasaray’a gitmek istiyorum” demesinin kulübüyle ipleri atmasında en büyük etken olduğu belirtiliyor. Artık gözler KAP’ta ve Niasse transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap