SON DAKİKA



Haber > Spor > Adımızı 1. Lig’e yazdıracağız

Adımızı 1. Lig’e yazdıracağız

01 Ağustos 2023 Salı - 12:14




Başkan Yardımcısı Çakır, “Bordo Mavi 61 Spor Kulübü bu sezon 1. Lig’e adını yazdıracaktır. Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte inşallah bu işin üstesinden geleceğiz” dedi





TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 2. Lig’de mücadele eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, geçen sezon başaramadığı 1. Lig hedefine bu yıl ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Sultanlar, işi sıkı tutuyor. Bordo-mavili takımda yapılan görev dağılımı sonrası başkan yardımcılığı görevine getirilen Emine Çakır, yeni sezon öncesinde Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.

ÇAKIR, “Değerli yönetimimim tarafından kulübün başkan yardımcılığı görevine layık görüldüm. Benim için bu onurlu ve gururlu bir görevdir. Asla kibirlenmem. Bu doğrultuda gençlerimize yapabileceğimiz ne varsa yapacağız. Onlara her türlü desteği vereceğiz. Yanlışın yanında durmayacağımız gibi gençlere her bir kapıdan, her bir hizmet alanından destek vereceğimizin bilinmesini isterim” diye konuştu.

AYNI zamanda Sera Lake Resort Center İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Emine Çakır, “Karadeniz bölgesi gerek futbolda gerek voleybolda bir hayli çığır açtı. Kız çocuklarımızın maddi manevi yanındayız. İsmin önemi yok, bugün burada olurum yarın farklı yerde olurum. Ama şu bilinsin ki ben bulunduğum her yerde o çocukların yanında olurum ve bunu da onlara hissettiririm” dedi.




Her şey çocuklarımız için

ORTAHİSAR Belediyesi, Akçaabat Belediyesi, Karadeniz Medical Park, 7M Hastanesi gibi özel yerlerde çalışıp, bu alanlardaki başarısıyla takdir toplayan Çakır, artık Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’nün başarısı için ter dökecek. Başarılı yönetici, “Benim kızım voleybolcu, oğlum futbolcu, diğer bir kızım da Trabzonspor’da oynuyor. Ben bugüne mücadelemle geldim. Kimseye eyvallahım olmaz. Duruşum nettir. Çocuklarımın ve çocuklarımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için onların yanlarındayım” dedi.




HEPİMİZİN GÖREVİDİR!

BAŞKAN Yardımcısı Çakır, “Bordo Mavi 61 Spor Kulübü bu sezon 1. Lig’e adını yazdıracaktır. Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte inşallah bu işin üstesinden geleceğiz. Trabzon ve çevresinde zaten ismini duyuran bu kulübümüzü artık tüm Türkiye tanıyacak. Ancak bu doğrultuda sadece bizlerin değil, herkesin bu takıma destek olması lazım. Bu liglerde mücadele etmek kolay değil. Dolayısıyla dev bütçeli takımlarla yarışmak öyle göründüğü gibi kolay değil” ifadelerini kullandı.





HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap