SON DAKİKA



Haber > Spor > Adebayor ve Flamini imzaya geliyor!

Adebayor ve Flamini imzaya geliyor!

24 Ağustos 2016 Çarşamba - 14:07




Futbolda yılın transfer bombası Çaykur Rizespor'dan geldi. Yeşil mavili yöneticiler, anlaşma sağladıkları Adebayor ve Flamini'nin bugün Türkiye'ye gel





Çaykur Rizespor, ön anlaşma sağladığı Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini’nin bugün Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

Yeşil mavili yöneticiler, daha önce Monaco, Real Madrid, Arsenal ve Crystal Palace takımlarında oynayan Togo’lu forvet 32 yaşındaki Emmanuel Adebayor ile Milan ve Arsenal formaları giyen Fransız orta saha oyuncusu 32 yaşındaki Mathieu Flamini’yle dün akşam Londra’da bir araya geldi.

Emmanuel Adebayor görüşmeye, Togo’dan özel uçakla gelerek katıldı. Bu arada teknik direktör Hikmet Karaman’ın da Adebayor ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi.

BUGÜN TÜRKİYE’YE GELİYORLAR

Prensip anlaşmasına varılan 2 futbolcunun bugün özel uçakla önce İstanbul’a, ardından da Trabzon üzerinden Rize’ye geleceği açıklandı. İki futbolcunun yarın Rize’de yeşil mavili kulübün tesislerini gezeceği, yönetimle görüşktükten sonra da sözleşme imzalama aşamasına gelebileceği bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap