SON DAKİKA



Haber > Spor > Adebayor atağı!

Adebayor atağı!

26 Temmuz 2015 Pazar - 11:51




Tottenham, yüksek maliyetli yıldızı gözden çıkardı. Ciddi bir talibi olmayan 31 yaşındaki Adebayor'un iyi bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili ekib





Bordo-Mavili takımda transfer hareketliliği hız kesmiyor... Forvet arayışını sürdüren Trabzonspor'da Emmanuel Adebayor'un yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Bordomavililerin, Tottenham'ın gözden çıkardığı 31 yaşındaki tecrübeli golcü için menajerler aracılığıyla tekrar temas kurduğu ve yanıt beklediği konuşuluyor. 1.91 boyundaki ünlü yıldız, kariyeri boyunca; Metz, AS Monaco, Arsenal Manchester City, Real Madrid ve Tottenham'da toplam 483 karşılaşmada 176 gol kaydetti. 

Bonservissiz alabilir

Son dönemde düşüşe geçen Togo'lu oyuncu, geçen sezon Tottenham'da sadece 17 maçta şans bulurken, 2 gol atabildi. İngiliz ekibi, bir yıl sözleşmesi kalan Adebayor'u yüksek maliyeti nedeniyle satmak istiyor. Trabzonspor'un bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden de transfer edebileceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap