SON DAKİKA



Haber > Spor > Adana Demirspor'dan Sofiane Feghouli açıklaması

Adana Demirspor'dan Sofiane Feghouli açıklaması

18 Temmuz 2022 Pazartesi - 11:38




Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Sofiane Feghouli için Adana Demirspor'un adı geçmişti. Demirspor Başkanı Murat Sancak, Feghouli ile ilgili konuştu.





Eski Galatasaraylılar buluştu 

Adana Demirspor bu sezon kadrosunu önemli oyuncularla güçlendirdi. Son olarak Henry Onyekuru'yu da kadrosuna katan Demirspor, daha önce Galatasaray'da forma giymiş Badou, Belhanda ve Onyekuru'yu aynı takımda buluşturdu. Bir diğer eski Galatasaraylı Sofiane Feghouli'nin de adı Adana ekibi ile anılıyordu ve Başkan Murat Sancak'tan açıklama geldi. Gündemimizde yok

"Gündemimizde yok" 

Sancak, "Sofiane Feghouli beğendiğim bir oyuncu ancak şu anda gündemimizde yok" diyerek transferi yalanladı.
Cezayirli oyuncu Galatasaray'la yolları ayırdıktan sonra henüz bir takımda anlaşmadı. 33 yaşındaki yıldızın Fransa'ya dönme ihtimali yüksek.

Demirspor ise transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Balotelli'yi elinde tutmaya çalışıyor. Sancak, son olarak "4 milyon euro ödeyen Mario'u alır" diyerek oyuncunun fiyatını açıklamıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap