SON DAKİKA



Haber > Spor > Adana Demirspor, Süper Lig’e yükselme inancını koruyor

Adana Demirspor, Süper Lig’e yükselme inancını koruyor

11 Mart 2021 Perşembe - 13:16




TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da teknik direktör Samet Aybaba ve Litvanyalı kaleci Emilijus Zubas, Süper Lig’e yükselme yolunda inançlarını koruduklarını dile getirdi.





TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da teknik direktör Samet Aybaba ve Litvanyalı kaleci Emilijus Zubas, Süper Lig’e yükselme yolunda inançlarını koruduklarını dile getirdi.

Samet Aybaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları puanlarla ligde üst sıralarda bulunan takımlara yaklaştıklarını söyledi.

Geride kalan hafta Yılport Samsunspor deplasmanında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve maçı 2-0 kazandıklarını aktaran Aybaba, "Takım birlikteliği daha gelişmiş bir Adana Demirspor’u sahada görmeye başladık. Maç maç önümüze bakacağız. Artık umut verdik. Böyle bir markanın buralarda durmaması lazım. Oyuncularım bu gayreti gösteriyor. Çok kaliteli bir oyuncu kadromuz var ama üst üste gelen kötü sonuçlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşanmış. Şimdi kendilerine geliyorlar ve motivasyonları üst düzeyde." ifadelerini kullandı.

Bu hafta 13 Mart Cumartesi günü ligin en iyi takımlarından İstanbulspor’a konuk olacaklarını hatırlatan Aybaba, futbolcularının oyun iştahını arttırmaya çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Tecrübemiz var, yıllardır çalışıyoruz, oyuncularımıza bunları anlatmaya çabalıyoruz. Onlar da çok çabuk algıladılar. Birbirlerine destek olmaları, yardımlaşma ve takım birlikteliği benim en değer verdiğim şeylerdir. Birlik duygusu gelişmiş takımlar, olmaz denilen şeyleri yaparlar. Bizim takım da bu anlamda büyük gelişme gösterdi. Biz bir aileyiz. Buradaki en küçük rahatsızlıktan çok etkileniriz. En büyük mutluluktan da mutlu oluruz. İçimizde kimsenin birbirinden farkı yoktur. İlk geldiğimiz gün ile bugün arasında çok fark var. Tabii kazanmak bunun en önemli göstergesi. Kazandıkça oyuncular daha da mutlu olacak. İyi giden işler, sahadaki neticeler ve iyi futbol, başkanı da motive eder. Başkan motive olunca camia motive olur. Camia motive olunca oyuncular mutlu olur. Oyuncu koşacak, işini yapacak, kazanacak. Başkan fedakarlık yapacak. Hep birlikte hareket edeceğiz ve hep birlikte kazanmaya çalışacağız. Ortaya da iyi bir takım çıkacak."

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap