SON DAKİKA



Haber > Spor > Adana Demirspor 5-0 Fatih Karagümrük

Adana Demirspor 5-0 Fatih Karagümrük

22 Ocak 2022 Cumartesi - 18:22




Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü Assombalonga ile Yunus Akgün'ün 2'şer ve Balotelli'nin golleriyle 5-0 yenen Adana Demirspor bir maç aradan sonra yeniden kazandı.





6 maçlık yenilmezlik serisi İttifak Holding Konyaspor karşısında sona eren Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti.

Yeni Adana Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-0 kazandı. Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri 36 ve 67. dakikada Assombalonga, 57 ve 90. dakikada Yunus Akgün ve 83. dakikada Mario Balotelli kaydetti.

Karagümrük'te 32. dakika Yann Karamoh gördüğü kırmızı kart sonrası takımını 10 kişi bıraktı. 

BALOTELLI OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Adana Demirspor'da karantina süresi biten İtalyan yıldız Mario Balotelli 82. dakikada Assombalonga'nın yerine oyuna dahil oldu. İtalyan oyuncu 83. dakikada takımının 4. golünü kaydetti. 


Maç öncesi hayatını kaybeden A Milli Takım ve Altay'ın eski futbolcusu Mustafa Turgat için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 37'ye çıkarırken VavaCars Fatih Karagümrük ise 30 puanda kaldı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap