SON DAKİKA



Haber > Spor > Adama Traore İstanbul'a geldi! Galatasaray cevabı

Adama Traore İstanbul'a geldi! Galatasaray cevabı

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:21




Mali asıllı İspanyol futbolcu Adama Traore, İstanbul'da görüntülendi. İstiklal Caddesi'nde hayranlarının objektifine yakalanan Traore'nin neden İstanbul'da olduğu ise bilinmiyor.





Adama Traore, Taksim'de İstiklal Caddesi'nde yürürken görüntülendi. Hayranlarıyla fotoğraf çekinen ve gelen soruları ayaküstü cevaplayan Traore'nin neden geldiği ise netleşmedi.


 

İhtimaller ise bir Türk takımı ile transfer görüşmeleri için geldiği veya İstanbul'u olası Suudi Arabistan yolcuğu için ara durak olarak kullandığı şeklinde.





 

Bir Galatasaray taraftarının fotoğraf çektirdiği sırada yıldız oyuncuya 'Galatasaray'a gel dediği öğrenilirken, Traore'nin buna yanıtı 'Bakalım' oldu.


 

Adama Traore, geçtiğimiz sezon Wolverhampton formasıyla 40 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1852 dakika süre alan 27 yaşındaki yıldız, 3 gol ve 2 asistle skora etki edebildi.



 

Futbol kariyerine Barcelona altyapısında başlayan Adama Traore, Aston Villa, Middlesbrough, Wolverhampton ve Barcelona formaları giydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap