SON DAKİKA



Haber > Spor > Acun Ilıcalı: ''Premier Lig'e çıkma adayı takımı alabilirim''

Acun Ilıcalı: ''Premier Lig'e çıkma adayı takımı alabilirim''

29 Ocak 2021 Cuma - 09:44




Fortuna Sittard'ın ortağı olan Acun Ilıcalı, İngiltere'den bir kulüp satın alabileceğini söyledi. Ilıcalı, "İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. O zaman farklı şeyler olabilir. Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım da olabilir." dedi.





Hollanda kulübü Fortuna Sittard'ın ortağı ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Story Box'ın Youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

İngiltere’de bir futbol kulübü alma ihtimali olduğunu belirten Acun Ilıcalı, “Futbol takımlarında ülke ekonomisi çok yüksek bile olsa, nüfus diye bir çarpan var aslında. Hollanda 12, 13 milyonluk bir ülke iken ancak Türkiye'nin yakınına yaklaşabiliyor.

O yüzden öyle çok büyük bir ekonomi şu anda yok ama İngiltere'de bir takım alma ihtimalim var. O zaman farklı şeyler olabilir. Premier Lig'e çıkma adayı olan bir takım da olabilir. İngiltere'de maç seyret hayatın değişir. O maçlar, seyirciler, inanılmaz bir şey”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap