SON DAKİKA



Haber > Spor > Acısıyla tatlısıyla

Acısıyla tatlısıyla

26 Nisan 2016 Salı - 09:26








Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık. Bahçecikspor’un şampiyonluğunun ardından Yalıspor Büyükliman Belediyespor karşısında sürprize izin vermedi. Rahat galibiyetle hedefine ulaşan Mavi-Beyazlılar 7 haftalık seri galibiyetle bu zafere ulaştı. Play-off’a hüsranla başlayan Yalıspor özellikle yönetimden ve taraftarından aldığı destekle ayağa kalktı. Yavuz Selim Sahası’nda oynadığı maçları karnaval havasına çevirerek oyuncular üzerindeki baskıyı ortadan kaldıran Yalıspor yönetimi taraftarını da takımına itici güç olarak adapte etti.

Üçüncü haftanın ardından yükselişe geçen Mavi-Beyazlılar 7 haftalık galibiyet serisiyle bu davaya ne kadar inandıklarını gösterdiler ve sonunda hedeflediklerine ulaştılar. Bu başarıda oyuncular kadar Trabzon’un bu güzide kulübünün yönetim kurulu ve taraftarının da payı çok büyük.

Bir sezonu geride bırakırken belki Trabzon’un o özlenen futbol heyecanını yaşayamadık; ancak bazı maçlarda o hazzı biraz da olsa hissettik. Yanlışlar olmadı mı, tabii ki oldu. Hatalar olmadı mı, tabii ki oldu. Bu sezon yapılan hatalardan dersler çıkarıp şapkamızı önümüze koymamız gerekiyor. Nedir onlar? Olaylardan, kavgalardan uzak durmak, küfür ve hakaretten kaçınmak, saygı ve sevgiyi ön planda tutup centilmence mücadele örneği sergilemek. Unutmamamız gerekiyor ki hepimiz aynı tavanın balıklarıyız. Mücadelemiz Trabzon için. Sevgiyi, saygıyı, birlikteliği kendi içimizde sağlayamadıktan sonra, elde edilen başarılar geçici olur. Bu da Trabzon’a hiçbir katkı sağlamaz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap