SON DAKİKA



Haber > Spor > Açılış bitti tartışma bitmedi

Açılış bitti tartışma bitmedi

20 Aralık 2016 Salı - 09:19




Bakanlık ile Trabzonspor yönetimi çuvalladı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehit acısı yaşanan günde fedakarlık yaparak açılışını yaptığı Akyazı Stadı'nda gözlenen eksiklikler ve organizasyon bozuklukları nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Trabzonspor yönetimi sınıfta kaldı. Akyazı Stadı’nın isminin Şenol Güneş olması büyük tartışma konusu oldu.

KABULLENEMİYORUZ

Trabzonspor camiasının hasretle beklediği Akyazı Stadı’nın açılışı gerçekleştirilirken tartışmaları da beraberinde getirdi.  Stadın isminin Şenol Güneş olarak açıklanmasının ardından Akyazı’da bulunan taraftarların yoğun protestosuna maruz kalınırken camianın önemli kesimi de bu duruma tepkili. Trabzonspor’a gönül verenler spor kompleksine ismi verilen Güneş’in Akyazı Stadı’na da adının konulmasını abartılı bulurken, “Trabzon’da Şenol Güneş’in tek değermiş gibi lanse edilmesini kabullenemiyoruz” siteminde bulundu.

 ERDOĞAN’IN FEDAKARLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ve ardından Kayseri’deki şehitlerimizin acısını yüreğine gömerek cumartesi günü Akyazı Stadı’nın açılışını yapmak üzere geldiği Trabzon’da Katar Emiri’ni de yanına alıp, şimdiye kadar 4 bin daire, 500 arazi satışının gerçekleştiği şehri, Araplara tanıtmak adına helikopterle 1 saat havadaydı. Erdoğan’ın bu fedakarlığına rağmen Akyazı Stadı'nın açılışındaki organizasyon eksikliği Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Trabzonspor yönetimini hedef tahtası yaptı.


YAZIKLAR OLSUN

Türkiye'nin şehitlerinin yasını tuttuğu bu günlerde Akyazı Stadı’nın açılışında yaşanan olumsuzluklara tepki gösteren CHP İl Başkanı Turgay Güngör, "Şenol Güneş ismi Trabzon’a mal olmuş bir isimdir. Güneş’in isminin konulmasına rağmen, çevre düzenlemesi yapılmadan stadın açılması büyük bir eksikliktir. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Trabzonspor yönetimi bu açılışta yaşanan organizasyon bozukluğu nedeniyle sınıfta kalmıştır" dedi.

YANLIŞ HESAP

Stadın açılışına giden taraftarlar ise, "Cumhurbaşkanımız vefa örneği gösterip açılışa geliyor; protokol tribünleri boş. Stadın bağlantı yolları bitirilmemiş. Yollar çamur deryası. Futbolcu otobüslerinin, yüksekliğinin yanlış hesaplanması nedeniyle soyunma odalarının bulunduğu yere geçemiyor olması, açılışı yapmakla görevli olan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Trabzonspor yönetimi yaşanan olumsuzlukların baş mimarı olarak çuvallamışlardır" dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap