SON DAKİKA



Haber > Spor > Aboubakar çıkarması

Aboubakar çıkarması

24 Haziran 2015 Çarşamba - 02:37




Cardozo'ya alternatif olacak bir isim almak isteyen bordo-mavili yönetim, Porto'nun golcüsü Aboubakar için Portekiz'e çıkarma yapma kararı aldı.





Trabzonspor'da transfer harekatı. Oscar Cardozo'ya alternatif olacak bir isim arayan Trabzonspor'un pek çok isimle temas kurduktan sonra Vincent Aboubakar için teklif yapma kararı aldığı ortaya çıktı. Portekiz basını, sportif direktör Süleyman Hurma'nın 23 yaşındaki forvet oyuncusu için Porto'dan randevu istediğini öne sürdü. Hurma'nın önümüzdeki günlerde Portekiz'e giderek Aboubakar için teklif sunacağı bildirildi. Kulübüyle 2018'e kadar kontratı bulunan genç futbolcu, Porto'ya geride kalan sezonun yaz transfer döneminde Fransa'nın Lorient takımından 3 milyon euro'ya gelmişti. Fazla forma şansı bulamayan Kamerunlu yıldız, Portekiz Ligi'nde 14 maçta kendisini gösterebildi. Ayrıca haberde, resmi temasların başlamasının an meselesi olduğu yazıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap