SON DAKİKA



Haber > Spor > Abdülkadir'in büyük hedefi

Abdülkadir'in büyük hedefi

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:30




Genç oyuncu, “Kendimi göstererek, uzun yıllar Trabzonspor forması ile mücadele etmek ve takımımla başarılar elde etmek istiyorum” dedi





Trabzonspor’un 17 yaşındaki genç oyuncusu uzun yıllar Trabzonspor formasını giymek istediğini söyledi. Yeni sezon hazırlık kamplarının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Abdülkadir, önünde uzun bir yolun bulunduğunu belirterek, “Bu takımda kalıcı olmayı çok istiyorum. Kendimi gösterip, uzun yıllar Trabzonspor forması ile mücadele etmeyi ve takımımın adını duyurmayı hedefliyorum” dedi. Hedefleri için çok çalışması gerektiğinin altını çizen Abdülkadir, “Herkesin benden bir beklentisi var. Bana güvenenleri yanıltmayacağım. Çok çalışıp, Trabzonspor’un büyük taraftarlarının karşısında forma giyeceğime inanıyorum. Yaptığımız çalışmaların karşılığını ligde iyi şekilde alacağımızı düşünüyorum. Burada çok güzel bir aile ortamı var ve büyüklerim bana çok yardımcı oluyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap