SON DAKİKA



Haber > Spor > A.Aker'i iple çekiyor

A.Aker'i iple çekiyor

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 07:54




Trabzonspor’un yeni transferi Cavanda, Bordo-Mavili formayla Avni Aker’e çıkacağı ilk günü sabırsızlıkla beklediğini söylüyor.





Trabzonspor’da Hollanda kampının son gününde transfer edilen sağbek Luis Cavanda, Almanya kampındaki çalışma temposuyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki futbolcu henüz tam olarak Bordo-Mavili takıma adapte olamasa da lige kadar her yönüyle hazır olacağını söylüyor. Yeni bir takıma geldiğini ve zamanla daha iyi olacağını söyleyen Cavanda, “Şuan için her şey yolunda” diyor. Transfer olduğu ilk günden bu yana kendisine olan yaklaşımın çok iyi olduğunu belirten Cavanda, “Güzel bir ortam var. Yeni arkadaşlıklar ediniyorum. Buraya çabuk uyum sağladım diyebilirim ama biraz daha zaman lazım. Lazio formasıyla Trabzonspor’a karşı oynamıştım ve o zaman bu kulübün büyüklüğünü görmüştüm. Şimdi bu formayla taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım güne odaklandım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap