SON DAKİKA



Haber > Spor > A Milli Takım Soma'da!

A Milli Takım Soma'da!

19 Mayıs 2014 Pazartesi - 14:03




TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, 301 madencinin hayatını kaybettiği Manisa'nın Soma İlçesi'nde madencilerin ve halkın acısını paylaştı. Şehit madenciler





Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolcuları taşıyan özel uçak, Akhisar Askeri Havaalanı'na indi. Heyet buradan özel otobüsle Soma'ya hareket etti. Milli Takım'ın şehit madencilerin mezarının bulunduğu Soma'daki Maden Şehitliği'ne gelişinde izdiham yaşandı. Kalabalık olan mezarlıkta futbolcular polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında mezarların bulunduğu alana ulaşabildi. Madencilerin mezarı başına gelen futbolcular ve Teknik Direktör Fatih Terim mezarlara kırmızı beyaz karanfiller bıraktı. Mezarlıktaki bir hoca da ziyarete gelenlere topluca dua ettirdi. Bu sırada bazı milli futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 10 dakika kadar Maden Şehitliği'nda kalan Milli Takım camiye hareket ederken Fatih Terim, "Acımız çok büyük. Ulusumun acısı bizim de acımızdır. Bu bir milli bir acıdır" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap