SON DAKİKA



Haber > Spor > A Milli takım kadrosu açıklandı! Trabzonspor'dan 3 isim...

A Milli takım kadrosu açıklandı! Trabzonspor'dan 3 isim...

24 Mayıs 2019 Cuma - 13:54




A Milli Takım kadrosu açıklanırken Trabzonspor'dan kadroya 3 isim davet edildi.





A Milli Takımın Yunanistan ve Özbekistan ile oynayacağı özel maçlar ile 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

Kadroda Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür yer aldı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 8 Haziran'da Konya'da Fransa ve 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım, bu müsabakalar öncesinde on gün süreyle Antalya'da kamp yapacak. Ay-Yıldızlılar, kamp süresince 30 Mayıs'ta Yunanistan ve 2 Haziran'da Asya kıtasının temsilcilerinden Özbekistan ile birer özel karşılaşma oynayacak. 

A Milli Takım, 27 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te Antalya'nın Belek bölgesindeki Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün saat 14.00'te kamp otelinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, ilk antrenmanlarını ise saat 18.30'da Zeynep Hotel'de gerçekleştirecek.

Türkiye-Yunanistan özel maçı 30 Mayıs'ta Antalya Stadyumu'nda, 2 Haziran'daki Özbekistan mücadelesi ise Alanya Oba Stadı'nda oynanacak. Her iki karşılaşma da saat 21.00'de başlayacak ve TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, karşılaşmalardan bir gün önce düzenlenecek basın toplantılarında basın ile bir araya gelecek.


A Milli Takım, 6 Haziran'da Antalya'daki kamp çalışmalarını sonlandırıp Fransa ile oynayacağı karşılaşma için Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 16.00'da Konya'ya geçecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir futbolcusuyla birlikte 7 Haziran Cuma günü saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, bu müsabaka öncesindeki son çalışmasını da 20.30'da stadyumda yapacak. 

Türkiye-Fransa karşılaşması 8 Haziran Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak maç TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, 9 Haziran Pazar günü İzlanda ile oynanacak maç için Türk Hava Yolları'na ait uçakla Konya'dan bu ülkeye seyahat edecek. Keflavik Havalimanı'na inecek A Milliler, buradan kara yoluyla başkent Reykjavik'e geçecek. Teknik Direktör Şenol Güneş ve bir milli futbolcu, 10 Haziran'da saat 18.15'te maça ev sahipliği yapacak Laugardalsvöllur Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, maçın son provasını da 18.45'te bu tesiste yapacak.

İzlanda ile Türkiye arasında 11 Haziran Salı günü oynanacak EURO 2020 grup eleme karşılaşması saat 18.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

A Milli Takım kafilesi, İzlanda maçının ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a dönecek.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap