SON DAKİKA



Haber > Spor > 50. yılda yüreğini ortaya koyacak oyuncular lazım

50. yılda yüreğini ortaya koyacak oyuncular lazım

03 Mayıs 2016 Salı - 09:49




Köseoğlu, “Sahaya baktığımız zaman oynayan oyuncularda ruh yok. Yüreğiniz yoksa o işte, boş boş dolanıp durursunuz. Ben 50. Yılda yüreğini ortaya koya





ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile Trabzonspor’un dününü, bugünü, yarınını masaya yatırdık. Trabzonspor’u çok yakından takip ettiğini söyleyen Köseoğlu, takımın içine düştüğü durumun kendisini üzdüğünü, 50. yılda kulübü hedefe taşıyacak yürekli oyuncuların takıma kazandırılması gerektiğini dile getirdi. İşte Ayşe Sula Köseoğlu ile yaptığımız hoş sohbet…

ÖZ DEĞERLER VURGUSU

Bireysel anlamda Trabzonspor’luluk ve Anadoluluk ruhunu Trabzonspor’un yeniden yakalaması geretiğini söyleyen Sula Köseoğlu, şunları söyledi: “Sahaya baktığımız zaman oynayan oyuncularda ruh yok. Adamların çoğu yabancı, ruhsuz oynuyorlar. O zaman ne anlamı kalıyor ve başka takımdan farkı ne oluyor? Trabzonspor’un kendi öz değerleriyle yola çıkmalı.”

KÖSEOĞLU’NUN TEMENNİSİ


“Ben bu ruhu yakalayacak futbolcular ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Futbolda eğer siz yüreğinizi ortaya koyarak çalışırsanız, hangi işi yaparsanız yapın fark etmez. Başarıya ulaşırsınız. Yüreğiniz yoksa o işte boş boş dolanıp durursunuz. Ben 50. yılda yüreğini ortaya koyacak futbolcuların oynamasını istiyorum.”

Her koşulda yanında olmalıyız

Trabzonspor’la ilgili bir olay olduğunda direk Türkiye’nin gündeminde negatif bir algı oluştuğunu söyleyen Ayşe Sula Köseoğlu şunları söyledi: “Bizim şehir olarak buna müsaade etmememiz gerekir. Biz, her koşulda Trabzonspor’un yanında olmalıyız. Biz şiddetin her türlüsüne her yerde karşıyız. Şiddete başvuran insan kendine haklı bir gerekçe bulabilir mi? Karısını veya çocuğunu döven birisi, bir şekilde haklı bir şey bulabiliyor. Ancak sonuçta bu şiddet eyleminin doğru olmadığını hepimiz biliyoruz. Bizim şiddete karşı her şekilde, her yere, her zaman duruşumuzu ortaya koymamız gerekir.”

Trabzonspor siyaset üstü bir kavramdır

Ayşe Sula Köseoğlu, “Trabzonspor bizim vazgeçilmez sevdamız. Herkes gibi siyaset üstü gördüğümüz bir olgu. Yani Trabzonsporluluk, AK Parti’lilik, CHP’lilik, MHP’lilik, yada HDP’lilikle ilgili bir şey değil. Trabzonspor siyaset üstü bir kavramdır. Bazı kesimler spor üzerinden birbirlerini dövmeye çalışıyorlar. Bunun çok yanlış olduğunu ve Trabzonspor’a en fazla zararı bunun verdiğini düşünüyorum. Sonuçta Trabzonspor, bu şehrin marka değerlerinden bir tanesi.  Zaten spor bu şehrin marka değeri” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap