SON DAKİKA



Haber > Spor > 5 isim krizde!

5 isim krizde!

22 Kasım 2015 Pazar - 13:36




Mbia, İshak, Musa Nizam ve başvuruda bulunan Soner'in ücretlerini alamadıkları için yarın (Pazartesi) serbest kalma hakkına sahip olacakları kaydedild





Trabzonspor'da krizin ardı arkası gelmiyor... Bordo-Mavililerde yaşanan ödeme krizi Constant'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından gün yüzüne çıkarken aynı sorunu yaşayan oyuncuların sayısının bir hayli fazla olduğu kaydedildi. Bordo-mavililerde Medjani'nin de yönetime Pazartesi gününe kadar süre tanıdığı ödemenin yapılmaması halinde ise serbest kalmak için başvuruda bulunacağı kaydedildi. Medjani'nin eşyalarını toplayarak tesislerden ayrıldığı ileri sürülürken yine yarın yani Pazartesi günü Mbia, İshak, ve Musa Nizam ve başvuruda bulunan Soner'in ücretlerini alamadıkları için Pazartesi günü serbest kalma hakkına sahip olacakları kaydedildi. Ancak bu oyuncuların henüz yönetime bu yönde bir başvurusu olmadığı kaydedilirken ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyecekleri ise merak konusu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap