SON DAKİKA



Haber > Spor > '4. yıldızı takmamız gerek'

'4. yıldızı takmamız gerek'

07 Ağustos 2016 Pazar - 12:19




Sarı-Lacivertliler’de yeni sezona damgasını vurması beklenen Nijeryalı oyuncu, “Şampiyonlar Ligi’nden elenmek dünyanın sonu değil. Bu kabusu atlatacağ





Sezon başından bu yana oynadığı resmi ve hazırlık maçlarını boş geçmeyen Emmanuel Emenike, geleceğe umutlu bakıyor. Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerinin dünyanın sonu olmadığını belirten Emenike, “Ben ve arkadaşlarım Monaco karşısında turu geçmeyi çok istedik. Bu şansı dönem dönem yakaladık. Ancak olmayınca olmuyor. Şimdi bu başarısızlığına takılıp kalmamamız lazım. Yoksa hiç düzlüğe çıkamayız. Avrupa Ligi Play-Off serisinde karşılaşacağımız Grasshoppers maçlarına odaklanmalı ve gruplara kalmalıyız” diye konuştu.

 ‘4. yıldızı takmamız gerek’

 Kendilerini Süper Lig’de de zorlu bir maratonun beklediğini vurgulayan Nijeryalı futbolcu, “Bu sezon 20. şampiyonluğa ulaşıp, 4. yıldızı takmamız gerekiyor. Bizden beklentilerin farkındayız. Avrupa’da mutlaka olmamız gerekiyor. Her iki kulvarda da başarılı sonuçlara imzamızı atıp, taraftarlarımızı mutlu etmemiz bizim en önemli görevimiz” yorumunu yaptı.

 (Fanatik)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap