SON DAKİKA



Haber > Spor > 4 büyüklerin başkanı canlı yayına çıkıyor! İşte detaylar

4 büyüklerin başkanı canlı yayına çıkıyor! İşte detaylar

20 Şubat 2020 Perşembe - 15:35




Son dakika haberi... Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 büyük kulüp olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başkanlarını açık oturuma davet etti.





Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 büyük kulübün başkanlarını 26 Şubat Çarşamba günü Levent'teki TSYD Tesisleri'nde açık oturuma davet etti.

TSYD'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

TSYD Levent Tesisleri’nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Fenerbahçe, Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir.

Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR’in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır.

HENÜZ NETLİK KAZANMADI!


Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin kulüplerle iletişimde olduğu, henüz net bir durumun olmadığı öğrenildi.

Trabzonspor'dan son dakika toplantı açıklaması

 Trabzonspor kulübü, bugün gündeme gelen dört büyük kulüp başkanının TSYD çatısı altında toplantı yapacağı yönünde haberlere yönelik açıklama yaptı.

Trabzonspor kulübü, bugün gündeme gelen dört büyük kulüp Trabzonspor , Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarının TSYD çatısı altında toplantı yapacağı yönündeki haberlere yönelik resmi sitesinden açıklama yaptı. İşte açıklama metni;

Kamuoyuna duyuru | Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.

Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap