SON DAKİKA



Haber > Spor > 33. kez karşı karşıya gelecekler

33. kez karşı karşıya gelecekler

26 Kasım 2016 Cumartesi - 12:07




Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, yarın (27 Kasım Pazar) Rize'de yapacakları maçla Süper Lig'de 33. kez karşı karşıya gelecek.





Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın (27 Kasım Pazar) deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, tarihinin en kötü başlangıcını yaptığı Süper Lig'de son 8 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak zirve yarışına ortak oldu. Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise yaptığı son 2 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, Rize deplasmanından 3 puanla dönerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe'de yarınki karşılaşmada sakatlığı bulunan Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens forma giyemeyecek. Ligde 3 sarı kartı bulunan Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel ise kart cezası sınırında bulunuyor. Deneyimli stoper, Çaykur Rizespor mücadelesinde kart görmesi durumunda ligin 13. haftasındaki Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Rize'deki Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap