SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puandan öte

3 puandan öte

29 Eylül 2017 Cuma - 09:30




Tecrübeli teknik adam Ersun Yanal, “Hedeflerimiz doğrultusunda artık puan kaybetmek istemiyoruz. Beşiktaş’ı yenip düzlüğe çıkacağız” dedi





Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçta 5 puan kaybederek zirveden uzaklaşan Trabzonspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı için geri sayıma geçti. Bu maç ile yatıp kalkan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, takımına son uyarıları yapıyor. Beşiktaş maçının havasının farklı olacağını belirten Yanal, “Derbi maçların atmosferi her zaman farklı olmuştur. Bizim için üç puan çok önemli ama bu maç üç puandan da öte” dedi.

Sahada galibiyet için yüreğini ortaya koyacak bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını söyleyen Yanal, “Ben takımıma kefilim. Her şey güzel olacak. Sonuçlar iyiye dönecek. Bunu herkes görecek” ifadelerini kullandı. Takımda kazanma arzusunun yüksek olduğunu belirten Yanal, “Pazar günü yüksek tempolu, seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Sahadan 3 puanla ayrılmak için herkes elinden geleni yapacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap