SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puandan daha fazlası

3 puandan daha fazlası

13 Ekim 2016 Perşembe - 08:57




Ersun Yanal, “Can sıkıcı durumdan kendimizi kurtarmak için Akhisar maçını kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Bu maç yeniden doğuş için çok önemli” di





HAYATİ MAÇ

Trabzonspor’da herkes Akhisar Belediyespor maçıyla yatıp kalkıyor. Ligde zor günler geçiren Bordo- Mavili takım hafta sonu sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal her fırsatta futbolcularıyla toplantılar gerçekleştirerek Akhisar  Belediyespor maçının önemini onlara anlatıyor.

HER ŞEYİ YAPACAKLAR

Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 3 puandan daha fazlası olduğunu dile getiren Ersun Yanal, “Can sıkıcı bir durumdan kendimizi kurtarmak için Akhisar maçını kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Bu maç Trabzonspor’un yeniden doğuşu olma anlamı taşıyor. Bunun için sahada görev vereceğim oyuncularımız her şeylerini ortaya koyacaklardır” diye konuştu.

SAHİP ÇIKSINLAR


Trabzonspor taraftarlarına da seslenen Ersun Yanal, şunları söyledi: “Onları üzdüğümüzün farkındayız. Ancak şimdi taraftara en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Taraftarlarımız Akhisar Belediyespor maçında bize sahip çıksınlar. Biz de onlara en güzel hediyeyi sahada verelim. Bu kötü günleri el birliğiyle geride bırakalım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap