SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puandan daha fazlası

3 puandan daha fazlası

25 Ağustos 2016 Perşembe - 09:00




Teknik Direktör Yanal oyuncularını Gaziantepspor maçına bu sözlerle motive ediyor.





Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal, “Gaziantepspor karşısında alınacak galibiyet bize kazanımları her yönüyle büyük olur” diye konuştu. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Gaziantepspor maçına oyuncularını motive ediyor. İlk maçta alınan galibiyete rağmen oyuncularının eksiklerini net bir şekilde onlara ifade eden deneyimli teknik adam Gaziantepspor karşısında aynı hataları tekrarlamalarını istedi. Gaziantepspor karşılaşmasının öneminin altını çizen deneyimli teknik adam, “Bu maçta alınacak galibiyet bize kazanımları her yönüyle büyük olur” şeklinde konuştu. 

Her geçen günün lehlerine işlediğini vurgulayan Ersun Yanal, “Takım olma yolunda kararlı adımlarla yolumuzda ilerliyoruz. Herkes işinin hakkını vermek için vargücüyle çalışıyor. İyi şeyler ortaya çıkarma adına sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Daha çok çalışıp ortaya camiamızın gurur duyacağı bir takımı çıkarmalıyız. Bunu başaracak yeterlilikte bir kadroya sahibiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap