SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puana evet, Ersun Yanal'a hayır

3 puana evet, Ersun Yanal'a hayır

12 Şubat 2017 Pazar - 09:40








Trabzonspor, Osmanlıspor maçına çıkmadan önce son oynadığı maçlar ölçü olmasa da gerek takım olma yolunda gerek takım birlikteliğini sağlamak adına ara dönemde yaptığı transferler ile kazanma arzusunu, dinamizmini, mücadele ruhunu biraz daha üst seviyelerde tutan takımdı.

Trabzonspor için Avrupa kupa maçları dolayısıyla sezona 1 ay önceden başlayan ve de motivasyonlu maçlar oynayan Osmanlıspor maçı bir anlamda hem önündeki oynayacağı maçlar hem de çizecek olduğu yol haritası için önemli bir maçtı.

İlklerin başlangıcı olacak bu maç aynı zamanda yeni bir heyecan ve geçmişin izlerini silmek adına kolay bir maç değildi. Oyunun başlarında iki takım da birbirine denk bir mücadele içerisinde görünseler de Trabzonspor rakibine göre daha derli toplu idi.

Bordo-Mavili ekip 16. dakikada Olcay Şahan ile golü bularak yakaladığı avantajı baskıya dönüştüren, sık sık Osmanlı kalesinde golü arayan takımdı.

Osmanlıspor’a gelince…

Trabzonspor ataklarında arkada bıraktığı boşlukları kullanarak zaman zaman pozisyon bulsalar da Trabzonspor bloklar arasındaki mesafeyi iyi kontrol ederek Osmanlıspor’a bu fırsatı vermedi. İlk yarının sonlarına doğru 40 dakika boyunca topla dört kez buluşan Onazi kendi alanını kontrol edemeyince bu dakikalarda Osmanlıspor orta alandaki üstünlüğü ile beraber Trabzonspor kalesinde biraz daha tehlikeli pozisyonlar üretmesine üretti ancak kalede Onur’u geçemedi.


Bütün sporseverler Ersun Yanal’dan bir değişiklik hamlesi beklerken değişen bir şeyin olmadığı görüldü. Yani aynı tas aynı hamam...

Osmanlıspor risk almış saldırıyor ve arkada boş alanlar varken vatandaş sorar, “Rodallega’yı neden aldınız? Bu futbolcudan ne zaman faydalanacaksınız” diye. Osmanlıspor ikinci yarıda altı-yedi net pozisyon yakaladı. Ya bir tanesi gol olsaydı, Onazi mi maçı çevirecekti? N’Doye ile Onazi’nin mukavelesinde ‘her maç oynayacaklar’ diye bir ibare mi var? Sayın Ersun Yanal, yoksa sen mi aldırdın?

Ya da başkası aldırdı diye mi oynayacaklar? Dakika 78, neyi beklersin?

Oynatsana Rodallega’yı!

Onlardan kötü mü oynar? Kumaşı yırtık mıdır? Senin bu dakikalarda önde top tutacak hangi futbolcun var?  Ersun hocam, her zaman dedim, yine derim. Unutma ki bu şehirde senin bildiğini unutan çok spor adamı vardır. Bir bak ki senin gibi kurtarıcı diye aldığın futbolcuyu vakit çalmak için son 4 dakika sahaya süren bir teknik adam var mıdır?


Üstelik de bu Trabzonspor. Zor da olsa kazanmak güzel. Ne de olsa sükseli Osmanlıspor’u yendik. Bu maçı kaybetseydik bence tek sebebi olacaktı, o da Ersun Yanal’dı. Hiçbir hoca bu takımı bu kadar mahkum oynatmazdı.

Onun için galibiyete evet, Ersun hocaya hayır derim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap