SON DAKİKA



Haber > Spor > 3 puanı alıp işimize bakacağız

3 puanı alıp işimize bakacağız

31 Mayıs 2017 Çarşamba - 11:19




Spor Toto Süper Lig'de kalma yolunda kaderi son haftada belirlenecek olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Aytemiz Alanyaspor maçı





Ligde 5 hafta önce kalan tüm maçlarını kazanma hedefi koyduklarını hatırlatan Karaman şunları söyledi:

"Koyduğumuz bu hedef doğrultusunda karşılaştığımız zorlu maçları kazandık. Şimdi önümüzde tek bir maç kaldı. O maçı da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Önceki maçlara nasıl hazırlandıysak bu maça da böyle hazırlanacağız. Hafta sonu rakibimiz karşısında 3 puanı alıp işimize bakacağız."

Teknik direktör Karaman, rakipleri Bursaspor'un Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmaya ilişkin soruyu ise "O konulara girmiyoruz" diyerek yanıtsız bıraktı.

OĞULCAN: "BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ"

Çaykur Rizesporlu Oğulcan da rakipten çok kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu belirterek, "Kendi sahamızdaki maçı kazanamazsak rakiplerin ne yaptığının bir önemi yok. Alanyaspor maçında en iyi şekilde oynayarak kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanarak Trabzonspor-Bursaspor maçının sonucunu bekleyeceğiz. Öncelikle hedefimiz kazanmak. Tek konsantre olduğumuz Alanyaspor maçı. Bu maçı nasıl kazanırız diye düşünüyoruz. O doğrultuda çalışmalarımız sürüyor" dedi.


ÇALIŞMAYA DEVAM

Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdürüyor. Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Özgür Çek ve Ümit Kurt takımdan ayrı çalıştı, sakatlığı bulunan Ali Yakoubi ve İsmael idmana katılmadı. Isınma hareketleri ve pas çalışması ile başlayan idman ilk 20 dakikasının ardından basına kapatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap