SON DAKİKA



Haber > Spor > 25 yıldır Trabzonspor'u yenemiyor

25 yıldır Trabzonspor'u yenemiyor

24 Ocak 2016 Pazar - 15:28




Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş doğduğu şehrin takımı Trabzonspor'a karşı uzun yıllardır devam eden şanssızlığını bugün kırmak isti





Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in bordo-mavili ekibe karşı istatistiği dikkat çekiyor. Şenol Güneş teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 12 karşılaşmada 1 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 63 yaşındaki başarılı teknik adam daha önce Boluspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ın hocası olarak Trabzonspor'un karşısına çıktı. Teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavili takıma karşı aldığı son galibiyet 31 Mart 1991'de Boluspor'u çalıştırırken elde ettiği 2-0'lık skordu. O tarihten beri Trabzonspor'a rakip olduğu 8 karşılaşmada 4 yenilgi, 4 beraberlik aldı. Şenol Güneş doğduğu şehrin takımı olan Trabzonspor'a karşı 25 yıldır galibiyet sevinci yaşamıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap