SON DAKİKA



Haber > Spor > 217 milyon euroluk maç!

217 milyon euroluk maç!

16 Şubat 2015 Pazartesi - 18:18




Manny Pacquiao ve Floyd Mayweather, yeni bir rekorun kırılacağı maç konusunda anlaşmaya vardı.





İkili arasında büyük ihtimalle 2 Mayıs'ta yapılacak maçın ödülü yaklaşık 217 milyon Euro'ya malolacak. Pacquiao'nun maç anlaşmasını imzaladığı dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanını elinde bulunduran Floyd Mayweather'ın da anlaşmayı yakın zamanda imzalayacağı bildirildi. 

BÜYÜK ÖDÜL 217 MİLYON EURO

Kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas'taki, MGM Grand Garden Arena'da yapılacak maç için rekor bir ücret paylaşılacak. Floyd Mayweather 217 milyon Euro ödülün yüzde 60'ını, Filipinli Pacquiao ise yüzde 40'ını alacak. 

FLOYD MAYWEATHER KİMDİR?

Gerçek adı Floyd Joy Sinclair olan Amerikalı profesyonel boksör, 24 Şubat 1977 tarihinde dünya’ya geldi. Hala yenilgisiz bir şekilde profesyonel boks kariyerine devam etmekte olan Floyd Mayweather, kariyerinde bolca şampiyonluk yaşamış ve günümüzde ise WBA, WBC, IBO, IBF ve IBA dünya şampiyonu konumundadır. 


TOPLAMDA 10 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Aynı zamanda 4 farklı sıklette ringe çıkmıştır. Mayweather, Boxing Writers Association of America ödüllerinde yılın dövüşçüsü ve en iyi dövüşçü ödüllerini 2007, 2008, 2010, 2012, 2013 ve 2014 yıllarında kariyerinin bir parçası yapmayı başardı. Mayweather, dünyanın en iyi boks haberleri sitelerinde, dünyanın en iyi hüküm sürmüş boksörü olarak bilinir. Floyd Mayweather jr. şuan da, dünyanın en çok para kazanan dövüşçüsü konumunda. Kendisi daha önce oyunculuk yapmış ve aynı zamanda kısa bir süre WWE arenasında Profesyonel güreş yapmıştır. Wrestlemania 24′te Big Show ile çıktığı maçı kazanıp WWE arenasından ayrılmıştır. Özel yaşantısında Floyd Mayweahter evlidir ve toplamda 4 çocuğu vardır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap