SON DAKİKA



Haber > Spor > 2100 rakımda Voleybol maçı

2100 rakımda Voleybol maçı

24 Şubat 2024 Cumartesi - 11:15




Gümüşhane’de 2 bin 100 metre rakımlı Yenice köyünde 31 yıldır her kış mevsiminde köyün yaşlı ve gençleri her hafta sonu kar voleybolu oynuyor.





GÜMÜŞHANE merkezine 43 kilometre uzaklıktaki 2 bin 100 metre rakımlı Yenice köyü 31 yıllık kar voleybolu geleneğine ev sahipliği yapıyor. Köyün gençleri ve yaşlılarının birlikte hazırladıkları voleybol sahasında oynadıkları kar voleybolu zorlu mücadelelere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl gerçekleşen müsabakalarda tartışmalı pozisyonlar için Video Hakem Uygulamasını da getiren köy sakinleri, hem eğlenceli zaman geçiriyor hem de spor yapıyor. Genciyle yaşlısıyla 31 yıllık geleneği uzun yıllar sürdürmek isteyen köylüler, kendileriyle maç yapmak isteyen takımları da köylerine bekliyor. Seyircilerin de yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda yaşlılar gençlere taş çıkarırken zaman zaman karlı zemine düşen sporcular renkli görüntüler oluşturuyor.

HABER: SAFİYE SELÇUK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap