SON DAKİKA



Haber > Spor > 1985 Derecik Sk Başkanı Hakan Kuvvet "Bu liglerin getirisi yok götürüsü çok"

1985 Derecik Sk Başkanı Hakan Kuvvet "Bu liglerin getirisi yok götürüsü çok"

02 Temmuz 2023 Pazar - 14:56




Tarihinde ilk kez katıldığı Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan 1985 Derecik Spor Kulübünde Başkan Hakan Kuvvet görevi bırakacağı iddialarına Karadeniz Gazetesi ile cevap verdi.





Şuanda net kararını vermediğini söyleyen Kuvvet; “ Sezon sona erdikten sonra yakın çevremize böyle bir sitemimiz olmuştu. Ancak şuan net olarak bıraktım demiyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile yapacağımız görüşmenin ardından net kararımızı kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Destek Alamadık

GEÇTİĞİMİZ sezon ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiklerini ancak gerekli desteğin verilmediğini söyleyen Kuvvet; “  Geçtiğimiz sezon ne iş adamlarımızdan, ne de siyasilerden destek göremedik. Büyük bir başarı elde etmemize rağmen yalnız bırakıldık. Bölgesel Amatör Lig getirisi olmayan ancak götürüsü çok olan bir lig. Maddi ve manevi gerekli desteği geçen sezon göremedik. Bu sezonda göremezsek devam edemeyebiliriz” ifadelerini kullandı.




BARIŞCAN ATMACA/ÖZEL HABER
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap