SON DAKİKA



Haber > Spor > 1954 Kelkit Belediyespor Onursal Başkanı Murat Akın, Bu böyle yürümez!

1954 Kelkit Belediyespor Onursal Başkanı Murat Akın, Bu böyle yürümez!

05 Kasım 2019 Salı - 16:09




Karacabey maçının hakemlerine yüklenen 1954 Kelkit Belediyespor Onursal Başkanı Murat Akın, açtı ağzını yumdu gözünü.





TFF 3. Lig 3. Grup’ta Karacabey’e 90+5’inci dakikada yediği penaltı golüyle puan kaptıran 1954 Kelkit Belediyespor’da Onursal Başkan Murat Akın maçın ardından ateş püskürdü. Akın, “Karacabey maçında hakem bizim puanımızı çaldı. 4 dakika uzatma verilen maçta 90+4’üncü dakikada öne geçiyoruz. 1 dakika sonra hakemin uydurma penaltısıyla berabere kalıyoruz. Karacabey’i yenilgiden kurtaran hakeme kim hesap soracak?” diyerek sitem etti.

AKIN, “Bu hakemlerin krallıkları bitirilmeli, bu böyle yürümez. Bir çok insanın emek verdiği ve devletin vergi aldığı kısaca herkesin faydalandığı futbolu kim kurtaracak? Acil bir çare bulunmalı. Bu sıkıntı sadece Süper Lig’de değil tüm liglerde var. 3. Lig’e de VAR uygulaması getirilmeli. Hakemler hata yapabilir, sonuçta insan fakat bilinçli bir şekilde karar vermesi ve kimin şampiyon olacağına karar vermesi ne affedilir ne de yenilir yutulur bir durumdur” dedi.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap