SON DAKİKA



Haber > Spor > 19 yıl yüzümüzün akıyla çalıştık

19 yıl yüzümüzün akıyla çalıştık

01 Temmuz 2015 Çarşamba - 04:43




TÜFAD Trabzon Şubesi eski başkanı Nurettin Balaban, görev süresince TÜFAD’ı çok ciddi yerlere taşıdıklarını belirterek, yeni yönetimin her zaman yanın





TÜFAD Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu sonrası eski başkan Nurettin Balaban, Hayri Tekelioğlu başkanlığındaki yeni yönetime başarı dileyerek her zaman yanlarında olacağının altını çizdi. Balaban, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 1994 yılından bu yana (2000-2002 yılları hariç) 19 yıldır TÜFAD Trabzon Şubesi’ne gücümüz yettiğince hizmet etmeye çalıştık. 

Bu süreçte desteğini esirgemeyen Mehmet Atalay sayesinde Yavuz Selim sahasını yapma fırsatını bulduk. Bizim görevlerimiz arasında yer almamasına rağmen antrenör arkadaşların, balıkçı arkadaşlarından elektrik çekerek ilkel şartlarda sahaları ışıklandırıp geceleri antrenman yapmaya çalıştıkları Faroz ve Beşirli sahalarını Büyükşehir Belediye Başkanımız sayesinde ışıklandırdık. 

TÜFAD Trabzon Şubesi’ni bu ülkede tanımayan, bu derneğin gücünü bilmeyen yok. Bu gücümüzü Trabzonspor efsaneleri Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş ve diğerlerini bir araya getirip onları değerli kılmaya çalıştık. Devletimiz başta olmak üzere, Trabzonspor Başkan ve yönetimleri, iş adamlarımız ve üst düzey antrenörlerden maddi ve manevi yardımlar alıp, antrenörlere hizmet getirip destek verdik. 

Ülkemizin önde gelen bürokratları ve iş adamlarıyla görüşerek futbol antrenörlerinin sorunlarını iletip çözüm arama imkanı bulduk. Ülke genelinde önemli futbol adamlarıyla ülke genelinde gündem oluşturan etkinlikleri yapmayı başardık. Türkiye genelinde hiçbir emsali bulunmayan bir lokali antrenörlerimizin hizmetine sunduk. Başkanlığım döneminde futbol takımı ya da hiçbir resmi ve kayıtlı siyasi bir kimlik altında yer almadan 19 yıl yüzümüzün akıyla hizmet ettik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap