SON DAKİKA



Haber > Spor > 16 yaşında Real Madrid ve Barcelona'yı birbirine düşürdü

16 yaşında Real Madrid ve Barcelona'yı birbirine düşürdü

26 Ocak 2022 Çarşamba - 12:52




Palmeiras forması giyen 2006 doğumlu genç yıldız adayı Endrick Felipe İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona'yı karşı karşıya getirdi.





Brezilya futbolunun yeni süper yıldız adayı olarak gösterilen , hem forvet hem de kanat oyuncusu olarak oynayabilen Endrick Felipe , dünya futbolunun iki devi Real Madrid ve Barcelona'yı birbirine düşürdü.

İspanya basınında yer alan habere göre Real Madrid , 16 yaşındaki yıldız adayını kadrosuna katarak gelecek yıllar için yatırım yapmak istiyor. 

BARCELONA YENİ MESSİ'SİNİ ARIYOR

Transferdeki en büyük engelse Barcelona olarak görünüyor. 13 yaşındayken Arjantin'den Lionel Messi'yi getirip yıllarca onun önderliğinde Real Madrid'e kök söktüren Katalan devi bu kez de 16 yaşındaki Endrick'i takıma katarak aynı başarıları tekrar etme peşinde.

Her iki takımın da transferin gerçekleşmesi için şartlarını zorlayacağı tahmin edilirken , genç futbolcu için diğer Avrupa devlerinin de devreye girme ihtimali bulunuyor.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap