SON DAKİKA



Haber > Spor > 15 puanla gönül alırız

15 puanla gönül alırız

07 Mayıs 2015 Perşembe - 09:39




Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcularıyla yaptığı özel toplantıda kalan 5 maçı kayıpsız geçmeleri konusunda uyarıda bulundu.





Son iki haftada 5 puan kaybederek Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli yara alan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcularıyla yaptığı özel toplantıda kalan 5 maçı kayıpsız geçmeleri konusunda uyarıda bulundu. Son iki maçta beklentilerin altında bir oyun sergilemelerinin bedelini 5 puan kaybederek yaşadıklarını söyleyen Yanal, “Bu durum tekrarlanmamalı” diye konuştu. Trabzonspor taraftarlarının takımlarına verdiği değeri iyi bildiklerini belirten Yanal, “Bulunduğumuz noktadan biz de memnun değiliz. Taraftarlarımız tabii ki Trabzonspor’un başarılı olmasını istiyor. Takım olarak bizim de mücadelemiz bu yönde. Ancak yaşadığımız şanssızlıkları kimse göz ardı etmemeli. Biz taraftarlarımızı seviyoruz. Biliyoruz ki onlar da bizi seviyor. Kalan 5 maçın hepsini kazanarak onların gönüllerini alacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap