SON DAKİKA



Haber > Spor > 15 Puan alırsak Play-Off’a kalırız

15 Puan alırsak Play-Off’a kalırız

26 Mart 2016 Cumartesi - 10:18




Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, kalan 6 hafta sonunda 56-57 puana ulaşmaları durumunda play-off’a kalabileceklerini söyledi.





Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yomraspor’da Teknik Direktör Raşit Çalık, gazetemize sezonun geride kalan kısmını değerlendirirken hedeflerinin son ana kadar play-off’u kovalamak olduğunu ifade etti. İlk kez mücadele ettikleri 3. Lig’de başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyen Çalık, “Bazı kırılma anları ve keşkelerimiz oldu. Şanssız puan kayıpları kaybettik” dedi. Çalık, “Ligde 41 puanımız bulunuyor. Önümüzde oynanmamış 6 maç var. Bu müsabakalar sonunda puanımızı 56-57’lere çıkartırsak playoff’a kalabiliriz. Biz maçlarımızı kazandığımız takdirde sonuca bakacağız. İyi bir fikstür avantajımız var. Onu değerlendirmek istiyoruz. Ancak önceliğimiz Gaziosmanpaşa’yı yenip puanımızı 44 yapıp aşağı ile irtibatı kesmek olacak” dedi

Özellikle ligin ikinci yarısında oynadıkları müsabakalarda şanssız sonuçlar aldıklarını belirten teknik patron Çalık, “Özellikle ikinci yarıda çok keşkelerimiz oldu. İçeride oynadığımız Etimesgut Belediye, Sakarya, Denizli Büyükşehir Belediye ve Kemerspor 2003 maçlarında talihsiz sonuçlar alırken şanssız puanlar kaybettik. Birçok kez bireysel hatalar yaptık. Böyle şanssız çok maç kaybettik” Dedi.

Hedeflediğimiz noktadayız

Çalık, “Önümüzdeki yıl daha iyi olacak, daha fazla hedef bir takım olur Yomraspor. Bu sene için hedeflediğimiz noktadayız” dedi. Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, sezona başlarken önceliklerinin ligi tanımak ve üst sıralarda kendilerine yer edinmek olduğunu ifade etti. Çalık, şunları söyledi: “Yeni şampiyon olmuş bir takımız. Önce ligi tanımamız anlamında bizim için önemliydi. Bu sene bizim şanssızlığımız ligden 4 takımın küme düşmesidir. Ama ona nazaran Trabzonlu bizim yöremizin oyuncularına ağırlık verip takım kurduk. Oyuncularımızın üstün performansıyla şu ana kadar küme sıkıntısı çekmedik. Play-off için de şansımız devam ediyor. O noktaya ulaşmamız için yakaladığımız avantajları değerlendiremedik. Şansımız matematiksel olarak devam ediyor. Takım olarak iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzdeki yıl daha iyi olacak, daha fazla hedef bir takım olur Yomraspor. Bu sene için hedeflediğimiz noktadayız.”




Sonuna kadar savaşacağız

Yomraspor Teknik Patronu Raşit Çalık, sezon sonuna kadar ilk beş iddialarını sürdüreceklerine inandıklarını ifade ederek, “Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Sezon içinde alt sıralardaki takımlarla oynadığımız müsabakaları kazanırken yukarıları kovalayan takımlarla oynadığımız müsabakalardan istediğimiz sonuçları alamadık. Bunlardan sadece Orhangazi ve Adliye takımını yendik. Oralardaki kırılma maçlarını kazanamadık. Ama fikstür olarak inanılmaz bir artımız var. Sonuna kadar biz puanları alalım, artık bu bizi nereye taşır, nereye götürü hep beraber göreceğiz” dedi.

Kalite farkı çok fazla

Yomraspor Teknik patronu Raşit Çalık, 3. Lig’de takımlar arasında büyük farklılık olduğunu söyledi. Çalık, “3. Lig takımları arasında uçurum var. 7-8 tane takım çok kaliteli ve iyi bir kadroya sahip. 4-5 tanesi ise orta dereceli takım. 5-6 tanesi inanılmaz kötü. Bunlar aşağıya oynayan takımlar. Biz bu sene hedeflediğimiz yerdeyiz. Ligde kalma anlamında bunu başardığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Lider kadar başarılıyız “Ligin lideri Etimesgut Belediye ne kadar takımsa Yomraspor da o kadar takım. Oynadığımız müsabakalar ortada. Doksan beşte 1-0 galiptik, 90+5’te yediğimiz penaltı golüyle 1-1 berabere bitti müsabaka. Ligin her takımı kadar kaliteli bir takımımız var. Arkadaşlığı mükemmel bir takımımız var. Uyum iyi, belediyesi, yönetimi, futbolcusu, taraftarı bir bütünlük içerisinde çalışan, aile havasında bir takımımız var” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap