SON DAKİKA



Haber > Spor > 15 milyon yalan oldu!

15 milyon yalan oldu!

01 Mayıs 2016 Pazar - 16:05




Bruma ile birlikte kiralık oynayan Telles de İstanbul’un yolunu tutacak.





Real Sociedad'ın Bruma'nın satın alma opsiyonundan vazgeçmesinin ardından gözler İnter'e kiralanan Alex Telles'e çevrildi. Ancak iki futbolcudan yaklaşık 15 milyon euroluk bonservis bedelini kasasına koyarak yeni transferlere zemin hazırlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncudan da beklediğini bulacak gibi görünmüyor. Bu konu Mancini'ye de sorulurken İtalyan hoca, Telles ile ilgili, "İlerlemekte olan, üzerine koyan bir futbolcu" dedi. Finansal olarak sıkıntılar olduğunu ifade eden Mancini, transferde zorlu süreçler geçireceklerini ifade ederken, İtalyan basını, Adem Llajic Roma'dan; Alex Telles'in de Galatasaray'dan bonservisinin alınmasının çok düşük ihtimal olduğunu vurguladı.

Bruma için son gün

Sezon başında Real Sociedad'a kiralık olarak gönderilen Bruma için kritik son güne girildi. Sezon başında kiralanan Bruma'nın satın alma opsiyonu Real Sociedad'da bulunuyor. Ancak Sociedad'ın 7.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bugün sona eriyor ve Portekiz ekibinin opsiyonu kullanma ihtimali sıfır görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap