SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon'da muhteşem üçlü

1461 Trabzon'da muhteşem üçlü

15 Aralık 2023 Cuma - 15:42




1461 Trabzon FK’nın 3 hücumcusu Behlül Aydın, Batuhan Kör ve Ali Han Tuncer bu sezon attıkları gollerle takımlarına hayat verdiler





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK’nın yıldızlıları Behlül Aydın, Batuhan Kör ve Ali Han Tuncer attıkları gollerle takımlarına bu sezon hayat verdiler. Bu sezon Beyaz Grup’ta 29 golle en çok gol atan ikinci takım konumunda bulunan Kırmızı-Lacivertlilerde Behlül Aydın ve Ali Han Tuncer attıkları altışar golle en çok gol atan iki futbolcu olurken takıma sonradan katılan ve sakatlıklarla boğuşan Batuhan Kör ise attığı 5 golle iki ismi takip etti. Bu üç oyuncu takımın attığı 29 golün 17’sine direkt etki etti.

Durmak yasak

1461 TRABZON FK, ligde oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere nezaretinde Hekimoğlu Döküm Futbol Tesisleri Sahası’nda dün gerçekleştirilen antrenmanda Serik Belediyespor maçının taktik provası üzerinde duruldu. Oyuncular taktik çift kalede formayı kapmak için adete birbirleri ile savaştı. Kulüpten alınan bilgiye göre çalışmalar bugün de devam edecek.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap