SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon'da karar günü

1461 Trabzon'da karar günü

22 Ağustos 2016 Pazartesi - 09:50




Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 1461 Trabzon’da yeni sezon öncesinde yaşanan yönetimsel belirsizlik bugün ortadan kalkacak.





Başkan Turan Altuntaş ve bazı yöneticilerin istifalarıyla yeni sezon öncesinde şok yaşayan Bordo-Mavi-Beyazlı kulüpte bugün yapılacak toplantıda Asbaşkan Adnan Tonyalı’nın başkanlık görevini sürdüreceği ve yeni sezonda takımın başında bulunacağı öğrenildi. Altuntaş’ın istifasının ardından Tonyalı ve bazı yöneticiler istifa etmiş ancak Altuntaş’ın dışındaki bu istifaların sonradan geri alındığı ifade edilirken bu yöneticilerin gelecek sezon da görevlerinin başında bulunacakları seslendirildi. 

Pilot takım TOPLANIYOR 

1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarının son etabının startını bugün Teknik Direktör Hüsnü Özkara nezaretinde yapacağı çalışmayla verecek. Erzurum’da yaptığı kampın ardından izne çıkan BordoMavi-Beyazlıların bugün saat 16.00’da kendi tesislerinde toplanacağı, ardından da saat 17.00’de ilk idmanını yapacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap