SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK top başı yapacak

1461 Trabzon FK top başı yapacak

02 Ocak 2024 Salı - 11:42




Kırmızı-Lacivertlilerde takıma verilen 4 günlük izin sona erdi. 1461 Trabzon FK bugün yapacağı antrenmanla birlikte ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK’da ilk etap devre arası kampının ardından takıma verilen 4 günlük izin bugün sona erdi. Kırmızı-lacivertliler bugün Hekimoğlu Döküm Tesisleri’nde toplanarak ikinci devre öncesinde gerçekleştireceği ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Teknik direktör Ercümend Coşkundere’nin ikinci etap kamp çalışmalarında daha çok taktiksel çalışmalar üzerinden duracağı öğrenildi.  Öte yandan bugün gerçekleştirilecek antrenmana sakatlıkları devam eden  Kerem Baykuş ve Enes Karakuş’un katılmayacağı öğrenildi.

Gözler transferde

İLK DEVRE iyi bir performans ortaya koymasına rağmen bazı maçlarda sürpriz kayıplar yaşayan 1461 Trabzon FK’da ikinci devre öncesinde gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Teknik direktör Ercümend Coşkundere’nin 11 Ocak’ta başlayacak transfer dönemine kadar takıma takviye yapılmasını istediği bölgelerle ile ilgili yönetim kuruluna bir rapor sunacağı ve transfer çalışmalarının 11 Ocak’tan itibaren başlayacağı gelen bilgiler arasında.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap