SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK Serik mesaisinde

1461 Trabzon FK Serik mesaisinde

16 Aralık 2023 Cumartesi - 13:50




Kırmızı-Lacivertliler, ligde deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.





MÜCADELE ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK, ligin 18. haftasında deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere gözetiminde eksik kapatan Kırmızı-Lacivertliler dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik çift kalede oyuncular formayı kapmak için adete birbirleriyle savaştı. Çalışmaların bugün de devam edeceği bildirildi.

Tandem değişiyor

1461 Trabzon FK’da Serik Belediyespor deplasmanında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Tarık Tekdal’ın yokluğunda stoper hattında kimlerin forma giyeceği merakla bekleniyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere’nin deneyimli stoperin yokluğunda stoperde Buğrahan Karslı ve Taha Can Velioğlu ikilisine şans vermesi bekleniyor.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap