SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK ezber yapıyor

1461 Trabzon FK ezber yapıyor

12 Ocak 2024 Cuma - 13:47




Kırmızı-Lacivertliler, yarın sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçının taktik provasını ezberliyor





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 1461 Trabzon FK ikinci devrenin ilk maçında yarın sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere gözetiminde dün gerçekleştirilen antrenman 2 saate yakın sürdü. Dünkü idmanda Kırklarelispor maçının taktik provası üzerinde duruldu. Taktik çift kalede oyuncular formayı kapmak için adeta birbirleri ile savaştı. 1461 Trabzon FK bugün gerçekleştireceği idmanlar birlikte hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Hekimoğlu’nda Kupa yorumu

1461 TRABZON FK Başkanı Celil Hekimoğlu Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili yaptığı değişiklikleri sosyal medya hesabından değerlendirdi. Hekimoğlu; “Ziraat Türkiye kupası  Formatı değişmiş. Tek maç eleme sisteminde seri başı takımın sahasında oynama zorunluluğu kaldırılmış.  Bu kupada rekabeti arttıracak, kupaya anlam katacak ve isteği arttıracak.  Bu kadar basit. Demek ki istenince oluyormuş. Nihayet” ifadelerini kullandı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap