SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK’dan transfer şov

1461 Trabzon FK’dan transfer şov

08 Ocak 2024 Pazartesi - 16:35




Kırmızı-Lacivertliler kadrosunu İlhan Depe, Atebey Çiçek, Fatih Solmaz ve Muzaffer Cem Kaplan ile güçlendirdi





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon FK ikinci devre öncesinde bombaları ardı ardına patlattı. Kırmızı-Lacivertlilerin kadrosunu Bucaspor 1928’den tecrübeli kanat forvet oyuncusu İlhan Depe (31), Kocaelispor’dan forvet oyuncusu Atabey Çiçek(28), Karagümrük’ten Kaleci Muzaffer Cem Kaplan (24) ve Sarıyerspor’dan stoper Fatih Solmaz (34) ile güçlendirdi.

PRENSİPTE anlaşmaya varılan oyuncuların Trabzon’a geldiği ve sağlık kontrollerin ardından resmi imzayı atarak kendilerini kırmızı-lacivertli renklere bağlayacağı öğrenildi.  Fatih Solmaz ve Muzaffer Sağlam’ın takımla çalışmalara başladığı Atebey Çiçek ve İlhan Depe’nin ise bugün yapılacak idmanda takımla çalışacakları öğrenildi.

Top başı yapacaklar




1461 TRABZON FK’da Artvin Hopaspor maçının ardından takıma verilen 1 günlük izin sona erdi. Kırmzı-Lacivertliler, bugün kendi tesislerinde toplanarak Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başlayacak. Bugün gerçekleştirilecek antrenmanda yeni transferler İlhan Depe ve Atebey Çiçek’in de takımla çalışması bekleniyor.

Oyuncu Seçmeleri yapıldı




1461 Trabzon FK Futbol Akademisi için 2011-2014 doğumlu futbolcu seçmeleri dün yapıldı.  Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri 1461 Trabzon Futbol Akademi Tesisleri’nde gerçekleşen seçmelere 115 futbolcu adayı katıldı. Altyapı Koordinatörü Ufuk Yıldırım, seçmelerin katılımı yüksek ve verimli geçtiğini ifade ederek, “Burada bazı oyuncuları belirledik. Bu belirlediğimiz oyuncuları hafta içi altyapı takımlarımızın antrenmanlarına katıp, tekrar orada durumlarına bakacağız” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap