SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK Buca’yı ezberliyor

1461 Trabzon FK Buca’yı ezberliyor

02 Aralık 2023 Cumartesi - 16:41




Kırmızı-Lacivertiler dün Bucaspor maçının taktik varyasyonlarını çalıştı. İdmanda oyuncuların oldukça formda oluşu teknik heyetten tam not aldı





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 3 Aralık Pazar günü (yarın) deplasmanda Bucaspor 1928’e konuk olacak olan 1461 Trabzon Futbol Kulübü, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik idmanla tamamladı. Teknik direktör Ercümend Coşkundere gözetiminde Hekimoğlu Döküm Tesisleri Futbol Sahası’nda yapılan antrenmanda Bucaspor maçının oyun planı çalışıldı. Son taktik idmanda oyunu sık sık müdahalelerde bulunan deneyimli teknik adam, öğrencilerinden istediklerini uygulamalı olarak yapmalarını istedi.

YOLCULUK BUGÜN

1461 TRABZON Futbol Kulübü, yarın deplasmanda oynayacağı Bucaspor1928 maçı için bugün Buca’ya hareket edecek. Öğleden sonra önce havayolu ile İzmir’e gidecek olan Kırmızı-Lacivertliler, buradan otobüsle Buca’ya hareket edecek. Karadeniz ekibi daha sonra kampa girerek maç saatini bekleyecek.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap