SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon’dan bir transfer daha!

1461 Trabzon’dan bir transfer daha!

30 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:02




1461 Trabzon, Hurşit Taşcı kadrosuna kattı.





1461 Trabzon Futbol Kulübü, geçtiğimiz yıl Çorumspor ile şampiyonluk yaşayan sol kanat oyuncusu Hurşit Taşcı’yı kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş’ın katılımı ile yapılan imza töreninde tecrübeli oyuncu, kendisini 2 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

1461-trabzondan-bir-transfer-daha.jpeg

Hurşit ile kadronun daha da güçlendiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, “Bu sene şampiyonluk istiyoruz. Transferlerimizi de bu doğrultuda yaptık. Hurşit’in gelmesi ile birlikte kadromuz daha da güçlendi. Tecrübeli ve şampiyonluk yaşamış bir oyuncu. Bize katkısı çok fazla olacaktır” dedi.

Yeni transfer Hurşit Taşcı ise, “1461 Trabzon FK’ya şampiyonluk yaşamaya geldim. Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir kadro var. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah ben de şampiyonluk yolunda takımıma katkı sağlamak için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.


1461-trabzondan-bir-transfer-daha-001.jpeg

İmza töreni sonrası Başkan Celil Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu Genel Sekreter Mehmet Alemdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç ve sportif direktör Onur Çebi, Hurşit Taşcı’ya başarı dileklerinde bulundu.

 

Kaynak:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap