SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 pusuya yatıyor

1461 pusuya yatıyor

11 Kasım 2023 Cumartesi - 16:16




Kırmızı-Lacivertliler yarın sahasında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 1461 Trabzon FK, yarın sahasında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Ercümend Coşkundere nezaretinde dün Hekimoğlu Döküm Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman 2 saate yakın sürdü. Dinamik ısınma hareketleri ve koşu ile başlayan idman, dar alanda top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Son bölümünde ise Beyoğlu Yeni Çarşı maçının taktik provası üzerinde duruldu. Karadeniz ekibi bugün yapacağı idmanın ardından kampa girip, maç saatini beklemeye başlayacak.

1461 TRABZON FK'DA Kerem Baykuş ameliyat oldu. Kulüpten yapılan açıklamada; “1461 Trabzon FK’mızın futbolcusu Kerem Baykuş, İstanbul Acıbadem Maslak Hastanesi’nde, Prof Dr. Mehmet Erdil tarafından, dizindeki femur kemiğinden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Futbolcumuz Kerem Baykuş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede yeniden sahalara dönmesini temenni ederiz" denildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap