SON DAKİKA



Haber > Spor > 137 yıllık futbol kulübüne kayyum atandı

137 yıllık futbol kulübüne kayyum atandı

22 Eylül 2021 Çarşamba - 16:50




1888'de İngiltere'de futbol liginin 12 kurucusundan birisi olan ve takımın başında eski yıldız oyuncu Wayne Rooney'nin bulunduğu Derby County'ye kayyum atandı





İngiltere Championship takımlarından Derby County'ye, mali sorunlardan dolayı kayyum atandığı açıklandı. Şu an da ligde 12. sırada bulunan ve 8 maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan İngiliz ekibinin başında, eski yıldız futbolcu Wayne Rooney bulunuyor.

Geride bıraktığımız Stoke City maçından sonra konuşan teknik direktör Rooney, kulübe kayyum atanacağını televizyondan öğrendiğini söylemişti. Wayne Rooney şu ifadeleri kullanmıştı;

"Yaşananları televizyonda gördüm. Açıkçası çok zor bir durumdayız ve tüm taraftarlar oyuncuların çalıştığını, çaba gösterdiğini görmek istiyor. Bunun için işimi yapmaya devam edeceğim. Gelecek hafta bizim için çok zor olacak. İşini kaybeden personeller olacak, bu yürek parçalayıcı. Ödemeleri gereken faturaları var. Bu korkunç. Personeller genelde unutulur. Onları desteklemek ve yardım etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kulüpte uzun süredir çalışan çok sayıda kişi var, bu yüzden birlik olmaya çalışmalıyız. Bunu aşacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap