SON DAKİKA



Haber > Spor > 1 dakikada kaderi değişti

1 dakikada kaderi değişti

22 Eylül 2015 Salı - 17:20




Real Madrid kalecisi Keylor Navas, gol yememe rekorunu eline geçirirken 11 dakika daha gol yemedi mi Casillas’ı geride bırakacak.





Sezona üst üste 5 maçta gol yemeyerek kulüp rekoru kırarak başlayan Real Madrid kalecisi Keylor Navas, son dakikada kulüpte kalmasını değerlendirdi. Navas, evrak işlemlerinin gecikmesi nedeniyle, David de Gea transferinin gerçekleşmemesi üzerine, gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi. 

Sezon başında Real Madrid'in 2. kalecisi olması beklenen Keylor Navas, Iker Casillas'ın Porto'ya transfer olması, David de Gea transferinin de gerçekleşmemesi üzerine kendisini 1. kaleci olarak buldu. Kosta Rikalı kaleci, şu ana kadar kusursuz bir performans sergiledi. 

Rafael Benitez yönetiminde, takımın artan savunma disiplininin de etkisiyle, 5 maçtır kalesinde gol görmeyen Navas, Miguel Angel'in, 1975-76 sezonu başındaki 4 maçlık gol yememe rekorunu eline geçirdi. Navas, Athletic Bilbao ile oynanacak maçta 11 dakika daha gol yemezse, 460 dakika ile en uzun süre gol yememe rekorunu elinde tutan Iker Casillas'ı da geride bırakacak.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap